THY 10 yıl sonra tekrar o kente sefer düzenliyor

THY, Libya’daki Uçuş Sayısını Artırıyor

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, Trablus seferleriyle birlikte haftalık uçuş sayısını Libya’da 8’e çıkardıklarını açıkladı. Ekşi, “Önümüzdeki dönemde frekans sayılarını ve uçulan noktaları artırmayı planlıyoruz.” dedi.

Bingazi’ye 10 Yıl Sonra Uçuş Başladı

THY’nin İstanbul Havalimanı’ndan Bingazi’ye düzenlediği sefer, 10 yıl aradan sonra başlatıldı. Uçağın Benina Uluslararası Havalimanı’na inişi sırasında yolcular çiçeklerle karşılandı.

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, Bingazi’ye yapılan seferlerin tekrar başlamasından mutluluk duyduklarını belirtirken, şirketin dünya genelinde 131 ülke ve 352 destinasyona uçuş düzenlediğini vurguladı. Ekşi, “Yolcularımıza sürekli yeni yerler keşfetme imkanı sunarak insanlar arasında köprüler kuruyoruz.” şeklinde konuştu.

Ekşi, Bingazi’ye haftada 3 sefer düzenleyerek bölgeyi dünyaya bağladıklarını ve Libya’daki uçuş sayısını artırdıklarını belirtirken, “Önümüzdeki dönemde frekans sayılarını ve uçulan noktaları daha da artırmayı hedefliyoruz. Uçuşların Bingazi’ye, bölgeye ve ülkeler arasındaki ilişkilere katkı sağlamasını diliyorum.” dedi.

THY’nin Bingazi seferlerinin salı, perşembe ve pazar günleri gerçekleştirileceği belirtildi.

Related Posts

Datça Devlet Hastanesi’nin Başhekimi görevden alındı

Muğla’daki Datça Devlet Hastanesinde bir hemşirenin intihar girişiminde bulunmasının ardından başlatılan idari soruşturma kapsamında, Başhekim Dr. Mesut Armağan Ada görevden alındı.

Muhittin Böcek: Bir ev için minnet edecek durumda değilim!

Tutuklanan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek’in savcılık ifadesi ortaya çıktı.

DEM heyeti İmralı’ya gidiyor

DEM Parti heyeti bugün İmralı Adası’na gidiyor.

İstanbul’da tehlikeli söküme komik ceza

İstanbul’da kentsel dönüşüm kapsamında boşaltılan bir binada gerçekleşen tehlikeli söküm işlemine 15 bin lira ceza kesildi.

Dışişleri Bakanı Fidan, 17. BRICS Liderler Zirvesi’ne katılacak

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 6-7 Temmuz’da Brezilya’da düzenlenecek 17. BRICS Liderler Zirvesi’ne Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı temsilen katılacak.

Putin’den bıkan Trump, Ukrayna’yla barışıyor

Trump, Zelenskiy ile yaptığı görüşmede Ukrayna’ya Patriot füze desteğinin süreceği mesajını verdi. Rusya’ya tepkili konuşan Trump, “Putin barış istemiyor” dedi. Kiev, ABD’nin sevkiyat kararından kaygılı olsa da Washington’dan umutlu.