Teröristbaşı’ndan silah bırakma çağrısı gelir mi? Altan Sancar Sözcü TV’de açıkladı

DEM Partili Milletvekilleri Öcalan ile Görüşme Yaptı

DEM Parti‘ye bağlı milletvekilleri Sırrı Süreyya Önder ve Pervin Buldan, İmralı adasında bulunan terörist lider Öcalan ile gerçekleştirdikleri görüşmenin detayları yakında kamuoyu ile paylaşacaklar. Görüşme ile ilgili tüm bilgiler DEM Parti tarafından yapılacak resmi açıklamada detaylı bir şekilde aktarılacak.

Parti yetkililerine göre, muhabir Altan Sancar, Öcalan’la gerçekleştirilen görüşmenin ayrıntılarını Sözcü Televizyonu‘nda İpek Özbey‘in sunduğu Nokta Atışı programında izleyicilere aktardı.

Altan Sancar, görüşme detaylarını şu şekilde açıkladı: “Bu gece önemli gelişmeler yaşanacak. Çeşitli görüşmeler gerçekleştirildi ve belirli heyetlerin belirli yerlere seyahat edebileceği konuşulmakta. Yarın yapılacak açıklamanın öncesinde heyet görüşmelerinin sonuçları merakla bekleniyor.”

‘MHP Liderinin Çağrısına Uyumlu Açıklama Planlanıyor’

Parti kaynaklarına göre, MHP lideri Devlet Bahçeli‘nin yaptığı çağrıya uygun bir şekilde açıklama yapılacak ve PKK‘nın silah bırakması yönünde çağrıda bulunulacak. Bu gece farklı bölgelerde görüşmeler devam ediyor.

‘Silah Bırakma Çağrısı Yakında Yapılacak’

Yarın içinde silahların bırakılması ve silahlı çatışmanın sonlandırılması yönünde bir açıklama yapılması bekleniyor. Görüşmelerin hangi bölgelerde gerçekleşeceği henüz kesin değil ancak yapılan görüşmelerin bu çağrının yapılacağına işaret ettiği belirtiliyor.

Related Posts

Bursa’da El Bombası Operasyonu: 4 Tutuklama

Bursa’da durdurulan araçta el bombası bulunarak planlanan saldırı deşifre edildi, 4 kişi tutuklandı.

Bakanlık açıkladı: Başkanın hesabına bilgisi dışında girilmeye çalışıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Milli Emlak Genel Müdürlüğü Genel Satış Daire Başkanı’nın e-Devlet hesabına bilgisi dışında giriş yapıldığının tespit edildiğini ve kişiler hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu bildirdi.

Beşiktaş, St. Patrick’s maçı hazırlıklarını sürdürdü

Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda St. Patrick’s ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti.

Yangın sonrası ceset bulundu: Manisa’da şüpheli olay

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde çiftlik evinde çıkan yangında bir kişinin cansız bedeni bulundu. Olayla ilgili üç kişi gözaltına alındı.

Kız tarafı halaya almayınca bıçaklar konuştu: Biri ağır 12 yaralı

Sivas’ta, bir kına gecesinde iki aile arasında başlayan halay tartışmasının bıçaklı kavgaya dönüşmesi sonucu 1’i ağır 12 kişi yaralandı.

Kayseri’de FETÖ firarisi eski Uzman Çavuş yakalandı

FETÖ üyeliğinden hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü, Kayseri’de düzenlenen operasyonla yakalandı.