Son dakika… Devlet Bahçeli’den kürsüde ‘Cumhur İttifakı’ mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin haftalık grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunuyor.

Bahçeli’nin açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

* Huzurlu ve güvenli liman arayanlara tek çare, MHP ve Cumhur İttifakı’dır. Mahalli idarelere düşen zilleti kaldırmak için hazırlık yapıyoruz. Türkiye’nin önünü kesmek isteyenleri mahalli idarelerden silip atmak hedefiyle yanıp tutuşuyoruz. Karşımızdaki siyasi bariyeri, teslimiyetçi siyaset engelini aşmak durumundayız. Bir karar vericinin değil, rehin altındaki bir protestocunun ruh haliyle siyaset yapanlara günlerini göstermenin, tarihin ve milletin gündeminden çıkarmanın arayışındayız. Bu maksatla devamlı çalışıyoruz. 14 Ekim 2023 tarihinde Bursa merkezli başlattığımız bölge idareler toplantılarımızın sonuncusunu Ankara’da yaptık. 81 ilimizin tamamında milletimizin her güzel insanı ile görüştük. 

* Kürt kökenli kardeşlerimizin daha az eşit olduğunu söylemek hakikate alenen kastetmektir. Bu milletin bölünmez bütünlüğüne saldırıdır, suçtur. Kürt kökenli kardeşlerim eşit hak ve hukuka sahip vatandaşlarımızdır. Hangi Kürt kardeşim, herhangi bir imkandan mahrum kalmıştır? Türkiye’de fırsat eşitliğini yok saymak mümkün müdür? Bir insanın etnik kökeni sebebiyle ikinci sınıf muamele görmesi tarihimizin hiçbir döneminde görülmeyen bir alçalma halidir.

AYRINTILAR GELECEK…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx