Maydonoz Döner operasyonunda yeni dalga!






Eskişehir’de FETÖ Operasyonu: Döner Restoran Zinciri İnceleniyor

Eskişehir’de FETÖ Operasyonu: Döner Restoran Zinciri İnceleniyor

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi, FETÖ’nün güncel yapılanması ve terörizmin finansmanına yönelik soruşturma başlattı.

Yapılan soruşturma sonucunda döner restoran zincirinin FETÖ bağlantılı kişilere gayriresmi ortaklık verdiği ve örgüt mensuplarına para sağladığı belirlendi. Şirketin yurt dışında genişleyerek para transferlerini kolaylaştırdığı tespit edildi.

Soruşturma kapsamında ele geçirilen “F” serili dolarlar ve diğer belgelerle birlikte 23 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonlar Eskişehir merkezli Bursa, Balıkesir ve Şırnak’ta eş zamanlı olarak gerçekleştirildi. İfadeleri alınan şüphelilerden 9’u serbest bırakılırken, 14’ü adliyeye sevk edildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın “Kıskaç-40” operasyonları çerçevesinde açıkladığı Maydonoz Döner’e FETÖ finansmanı sağlandığı bilgisi üzerine yapılan incelemeler sonrasında şirkete kayyum atanmıştı.


Related Posts

Asrın Hukuk Bürosu açıkladı: ‘Öcalan, kardeşi ve vasisi ile görüştü’

Asrın Hukuk Bürosu’ndan yapılan açıklamada, PKK terör örgütü lideri Abdullah Öcalan’ın kardeşi Mehmet Öcalan ve Avukatı Mazlum Dinç ile görüştüğü bildirildi.

Avrupa Parlementosu Üyesi’nden Özgür Özel’e destek: Türkiye’deki tüm demokratik güçlerin yanındayız

Avrupa Parlementosu Üyesi’nden Özgür Özel’e destek: Türkiye’deki tüm demokratik güçlerin yanındayız

DMM’den Kabine değişikliğiyle ilgili iddialara ilişkin açıklama

DMM’den Kabine değişikliğiyle ilgili iddialara ilişkin açıklama

Büyük Yok Oluş’un sır perdesi fosillerle aralandı: Gelecek hakkındaki tahminler korkuttu

Bundan yaklaşık 252 milyon yıl önce, dünya tarihinin en yıkıcı kitlesel yok oluşu yaşandı. Bilim adamları bu hadiseye “Büyük Yok Oluş” dediler. Bu olayda, gezegendeki yaşamın yaklaşık yüzde 90’ı sona erdi. Ancak bilim insanlarını uzun süredir …

Datça Devlet Hastanesi’nin Başhekimi görevden alındı

Muğla’daki Datça Devlet Hastanesinde bir hemşirenin intihar girişiminde bulunmasının ardından başlatılan idari soruşturma kapsamında, Başhekim Dr. Mesut Armağan Ada görevden alındı.

Muhittin Böcek: Bir ev için minnet edecek durumda değilim!

Tutuklanan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek’in savcılık ifadesi ortaya çıktı.