Kırşehir’de ‘şap’ paniği

Kırşehir’de Şap Hastalığı Nedeniyle Hayvan Pazarı Kapatıldı

Kırşehir Ticaret Borsası tarafından yapılan açıklamaya göre, Kırşehir’de görülen şap hastalığı vakaları sebebiyle borsaya ait canlı hayvan pazarı geçici olarak kapatıldı.

Açıklamada, hastalığın yayılmasını engellemek amacıyla alınan bu kararın geçici olduğu ve gelişmelerin kamuoyuyla paylaşılacağı belirtildi. Borsanın resmi siteleri ve sosyal medya hesapları dışında yapılan haberlere itibar edilmemesi konusunda uyarıda bulunuldu.

Related Posts

Kars’ta Hayvan Sağlığı İçin Aşılama ve Dezenfeksiyon

Kars’ta hayvan sağlığını korumak için aşılama ve dezenfeksiyon çalışmaları devam ediyor.

Eskişehir’de Silahlı Kavga: 1 Yaralı

Odunpazarı’nda alacak yüzünden çıkan kavgada E.A, G.O tarafından bacağından vuruldu.

Japonya’da kritik seçim

Japonya’da parlamentonun üst kanadının yeni vekillerini belirlemek için yapılan seçimin sonucunda iktidar koalisyonuna mensup partiler çoğunluğu kaybedebilir.

Suriye İçişleri Bakanlığı: Süveyda içindeki çatışmalar durduruldu

Suriye İçişleri Bakanlığı: Süveyda içindeki çatışmalar durduruldu

Aidat ödemediği için öldürdü

Ankara’da apartman yöneticisi, aidat yüzünden çıkan tartışmada komşusu tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Bengisu Avcı, Ocean’s 7’de Kuzey Kanalı’nı başarıyla geçti

İskoçya arasındaki 13 derecelik suda 10 saatten fazla tam 41.2 kilometre kulaç atan Bengisu Avcı, Ocean’s 7 meydan okumasında altı parkur geçen ilk Türk oldu.