Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a canlı yayın daveti: Sana prompter kullanmak serbest, Melih Gökçek kadar cesaretin vardır herhalde

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a Canlı Yayın Daveti

CHP’nin eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisine yönelttiği sözlere canlı yayın teklifi ile yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, “Gel, bir canlı yayında karşıma çık, konuşalım. Sana prompter kullanmak serbest. Kanalı ve gazetecileri de sen seç. Melih Gökçek kadar cesaretin vardır herhalde, değil mi?” dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından Melih Gökçek ile gerçekleştirdikleri yayını hatırlatarak Erdoğan’a canlı yayında açık oturum teklifinde bulundu.

Kılıçdaroğlu’nun paylaşımının tamamı şu şekilde:

“Bak Erdoğan, yine Suriye politikası ve Suriyeliler üzerinden olur olmadık şeyler sıralamışsın. Ancak unutma, sen Suriye’deki vatan toprağımızı terk edip kaçarken, Reyhanlı’ya gidip ilk açıklamayı yapan kişi bendim.
Eğer dış politikayı, ekonomiyi ve ülkemiz siyasetini gerçekten konuşmak ve bir şeyler öğrenmek istiyorsan, böyle sosyal medyada sataşarak olmaz. Gel, bir canlı yayında karşıma çık, konuşalım. Sana prompter kullanmak serbest. Kanalı ve gazetecileri de sen seç.
Melih Gökçek kadar cesaretin vardır herhalde, değil mi?”

Sorgu: Bir Kız Çocuğu Neden Babasını Öldürmek İster?

Günün Öne Çıkan Haberleri…

Related Posts

CHP’nin dört eski Gençlik Kolları başkanından Kılıçdaroğlu’na çağrı: Gelin, siz de kayyım siyasetinin karşısında bizim yanımızda durun

“Hiçbir koşulda Cumhuriyet Halk Partisi’nin mahkemeler eliyle dizayn edilmesine sessiz kalmayın ve tüm gücünüzle partimizin, Genel Başkanımız Özgür Özel’in yanında olun”

Tülay Hatimoğulları’ndan ‘süreç’ ile ilgili yeni açıklama

Süreçle ilgili açıklama yapan DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, “Bizler bunu başarabilirsek Türkiye coğrafyasında biliyoruz ki sadece Türkiye’de değil biz aynı zamanda Orta Doğu’nun barışına öncülük edebilecek durumda oluruz” dedi.

Bir ilde daha denize girmek yasaklandı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün (MGM), Marmara Bölgesi için ‘kuvvetli rüzgar’ uyarısında bulunmasın ardından Tekirdağ’ın denizlere kıyısı bulunan ilçelerinde bugün denize girmek yasaklandı.

Trump’tan Gazze çağrısı: Anlaşın, rehineleri alın

İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik şiddetli saldırıları devam ediyor. Her gün çok sayıda Filisitinli’nin hayatını kaybettiği saldırılarda İsrail, insani yardımlara ulaşmak isteyen insanları da açıkça öldürüyor. ABD Başkanı Donald Trump, Gazze için …

Otomobil Üretimi 1 Milyonu Aştı

Otomobil üretimi 1 milyonu aşarken, TÜİK’in raporunda buzdolabı, hazır beton, kombi, güneş pili ve paneli üretim oranları da yer aldı. 

Son dakika… Rusya yeniden İstanbul’a işaret etti: Görüşmeler için hazırız

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, “Rusya, İstanbul’da yeni tur görüşmeleri için hazır” açıklaması yaptı.