İzmir’de “Çok Tuhaf Soruşturma” oyununun prömiyeri yapıldı

İzmir’de “Çok Tuhaf Soruşturma” Oyunu Prömiyer Yaptı

İZMİR (İGFA) – İzmir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları (İzBBŞT) tarafından hazırlanan yeni oyun “Çok Tuhaf Soruşturma”nın prömiyeri, İzBBŞT İsmet İnönü Sahnesi’nde gerçekleşti. Prömiyere sanatseverlerin yoğun ilgisiyle İzBBŞT Genel Sanat Yönetmeni Levent Üzümcü, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Pınar Okyay, İzmir Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ Genel Müdürü Ömer Genç ve birçok önemli ismin katılımı sağlandı. Seyirciler tarafından yoğun alkışlarla karşılanan oyuncuların performansı büyük beğeni topladı.

“Çok Tuhaf Soruşturma”nın rejisörlüğünü üstlenen İzBBŞT Genel Sanat Yönetmeni Vekili Harun Özer, oyunun ardından yaptığı konuşmada, Ferhan Şensoy’un eserini tanıtarak tüm İzmirlileri bu muhteşem tiyatro deneyimini yaşamaya davet etti.

Biletler Hızla Tükeniyor!

İzBBŞT tarafından sahnelenen “Çok Tuhaf Soruşturma” oyununa gösterilen ilgi nedeniyle biletler günler öncesinden tükendi. 3-4-5 Ocak tarihlerindeki gösterimler için biletler İzBBŞT Bilet Gişeler ve kultursanat.izmir.bel.tr adresinden temin edilebilir.

Oyun Hakkında

Ferhan Şensoy’un kaleminden çıkan ve ülkemizdeki adalet sistemindeki çarpıklığı konu alan “Çok Tuhaf Soruşturma” oyununda Ayhan Anıl, Bahadır Buyruk, Ozan Çolak, Mustafa Can Yılmaz, Okan Kam ve Candaş Yılancı gibi yetenekli oyuncular rol alıyor. Işık tasarımı Kaan Burmaoğlu, sahne tasarımı Anıl Işık, giysi tasarımı Deniz Bilgili ve müzik tasarımı Kıvanç Sarıkuş tarafından yapılan oyun, izleyicileri derin düşüncelere sürüklüyor.

Related Posts

109 yaşındaki Hayriye teyzeye ‘Anneler Günü’ kutlaması

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, 3 çocuk ve 6 torun sahibi Hayriye Aybastı’yı (109) evinde ziyaret edip ‘Anneler Günü’nü kutlayarak, sohbet etti.

Motosiklet sürücüsünün tehlikeli yolculuğu kamerada

Muğla’da kasksız sürücünün plakasız motosikletinin önünü kaldırarak sürüş yaptığı anlar, cep telefonuyla görüntülendi.

Sakarya’daki fabrikada çıkan yangın söndürüldü

Sakarya’nın Karasu ilçesi Adatepe Mahallesi’nde fındık kırım fabrikasında çıkan, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle 2,5 saatte kontrol altına yangın, havadan görüntülendi.

Trump’tan Hindistan-Pakistan açıklaması: Onlarla gurur duyuyorum

ABD Başkanı Donald Trump bugün yaptığı bir açıklamada Pakistan ve Hindistan’ı ateşkes anlaşması üzerinden tebrik ederken, ABD’nin bu iki ülkeyle olan ticaretini artırması için çalışacağını ve “bin yıllık” Keşmir sorununun çözümü için iki ülkeyle …

Büyük açıklaması bu mu: Trump Filistin’i mi tanıyacak

ABD Başkanı Donald Trump’ın 13-16 Mayıs tarihlerinde gerçekleştireceği ve Suudi Arabistan, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri’ni kapsayan Ortadoğu turu öncesi spekülasyonların ardı arkası kesilmiyor.

Vatandaşlar Çalık Holding önüne toplandı

Tazminatını almaya gittiği Çalık Holding önünde darp edilen ve ardından hayatını kaybeden emekçi Erol Eğrek için Türkiye Komünist Partisi üyesi yurttaşlar ve siyasi partiler Çalık Holding binası önünde toplandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir