İstanbul’da IŞİD operasyonunda 23 gözaltı kararı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, IŞİD Terör Örgütüne Yönelik Operasyon Düzenledi

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, terör örgütü IŞİD içerisinde “yabancı terörist savaşçı” olarak faaliyet gösterdiği belirlenen 23 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, gerçekleştirdikleri operasyonda 16 şüpheliyi gözaltına aldı. Firari olan 7 şüpheli ise yakalanmaları için yürütülen operasyonlarla aranmaya devam ediyor.

Related Posts

Datça Devlet Hastanesi’nin Başhekimi görevden alındı

Muğla’daki Datça Devlet Hastanesinde bir hemşirenin intihar girişiminde bulunmasının ardından başlatılan idari soruşturma kapsamında, Başhekim Dr. Mesut Armağan Ada görevden alındı.

Muhittin Böcek: Bir ev için minnet edecek durumda değilim!

Tutuklanan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek’in savcılık ifadesi ortaya çıktı.

DEM heyeti İmralı’ya gidiyor

DEM Parti heyeti bugün İmralı Adası’na gidiyor.

İstanbul’da tehlikeli söküme komik ceza

İstanbul’da kentsel dönüşüm kapsamında boşaltılan bir binada gerçekleşen tehlikeli söküm işlemine 15 bin lira ceza kesildi.

Dışişleri Bakanı Fidan, 17. BRICS Liderler Zirvesi’ne katılacak

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 6-7 Temmuz’da Brezilya’da düzenlenecek 17. BRICS Liderler Zirvesi’ne Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı temsilen katılacak.

Putin’den bıkan Trump, Ukrayna’yla barışıyor

Trump, Zelenskiy ile yaptığı görüşmede Ukrayna’ya Patriot füze desteğinin süreceği mesajını verdi. Rusya’ya tepkili konuşan Trump, “Putin barış istemiyor” dedi. Kiev, ABD’nin sevkiyat kararından kaygılı olsa da Washington’dan umutlu.