Hande Erçel ve Hakan Sabancı ayrılık iddialarına boşa çıkardı

Hande Erçel ve Hakan Sabancı İlişkisi

Son zamanlarda televizyon dizisi ‘Aşkı Hatırla’daki cesur performansıyla dikkat çeken Hande Erçel, şimdi ekranların dışında da konuşuluyor. Dizinin yayınlanmasının ardından Erçel’in performansı sadece sosyal medyada değil, Sabancı ailesinin de gündeminde yer aldı.

Magazin dedikodularına göre, Erçel’in sevgilisi Hakan Sabancı’nın annesi Arzu Sabancı, bu sahneleri beğenmedi ve oğluna açıkça “Bu ilişkiyi bir kez daha düşün” uyarısında bulundu. Baba Ömer Sabancı ise daha sakin davrandı ve Hakan’a halkın algısı konusunda dikkatli olması gerektiğini söyledi.

Bu olayların ardından çift arasında problemler çıktığı, hatta bir süre görüşmedikleri iddiaları ortaya atıldı. Ancak her iki taraf da sosyal medya paylaşımları ve çevrelerine verdikleri mesajlarla her şeyin yolunda olduğunu belirtse de, aralarındaki soğukluğun fark edildiği konuşuldu.

LÜBNAN DÜĞÜNÜNE KATILDILAR

Olayların ardından haftalar sonra çift, Elie Saab’ın oğlu Celio Saab ve Zein Qutami’nin Lübnan’daki görkemli düğününe katıldılar. Daha önce yalnız katıldığı davetlere bu sefer Hakan Sabancı ile giden Hande Erçel, ilişkilerinin yolunda olduğu mesajını vermiş oldu.

Related Posts

Ordu’da Mayın İmha Edildi

Perşembe’de bulunan mayın, SAS ekibi tarafından kontrollü bir şekilde imha edildi.

Türkiye, İsrail’e karşı 6 maddelik eylem planına imza atmadı; Dışişleri’nden açıklama geldi: Katılım takvime bağlı, kurumlararası eş güdüm gerekiyor

Türkiye, İsrail’e karşı 6 maddelik eylem planına imza atmadı; Dışişleri’nden açıklama geldi: Katılım takvime bağlı, kurumlararası eş güdüm gerekiyor

Marketlerde satılan patates ürünleri raflardan toplatıldı!

Belçika’da süpermarketlerde satılan iki patates sağlık açısından riskli olması nedeniyle raflardan toplatıldı.

Terfi ve Ödül Töreni Kayseri’de Yapıldı

Kayseri Valisi, rütbe terfi ve ödül töreninde emniyet personeline teşekkür etti ve başarıları vurguladı.

Selin içinde yayın yapan muhabir akıntıya kapıldı

Pakistan’ın Pencap eyaletinde etkili olan muson yağmurlarının yol açtığı sel felaketinde can kaybı 159’a yükseldi. Yerel bir televizyon muhabiri, canlı yayın sırasında akıntıya kapıldı.

3 yıldır aranan kadının cinayete kurban gittiği ortaya çıktı!

Muğla’nın Fethiye ilçesinde, 2022 yılında kaybolan Aysun Derse’nin cinayete kurban gittiği belirlendi. Olayla ilgili gözaltına alınan 10 kişiden 4’ü tutuklandı.