Hamas’tan İsrail’e Koşullu Anlaşma Teklifi

HAMAS, İsrail’in Saldırıları Karşılığında Tüm İsrailli Rehinelerin Serbest Bırakılacağını Açıkladı

Hamas Siyasi Büro Üyesi Halil el-Hayye, İsrail’in Gazze’ye yaptığı saldırıların durdurulması ve İsrailli rehinelerin serbest bırakılması için müzakerelere hazır olduklarını duyurdu.

El-Hayye, İsrail’in sunduğu kısmi ateşkes tekliflerini reddettiklerini belirterek, Gazze’ye yapılan saldırıların sadece geçici olarak durdurulmasının kabul edilemez olduğunu vurguladı. Hamas’ın talepleri arasında Gazze’ye yönelik saldırıların tamamen sona ermesi, ablukanın kaldırılması ve yeniden imar çalışmalarının başlaması yer alıyor.

İsrail’in bu şartları yerine getirmesi halinde, Hamas’ın tüm İsrailli tutukluların serbest bırakılmasını içeren kapsamlı bir anlaşma için masaya oturmaya hazır olduğu belirtildi.

Related Posts

109 yaşındaki Hayriye teyzeye ‘Anneler Günü’ kutlaması

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, 3 çocuk ve 6 torun sahibi Hayriye Aybastı’yı (109) evinde ziyaret edip ‘Anneler Günü’nü kutlayarak, sohbet etti.

Motosiklet sürücüsünün tehlikeli yolculuğu kamerada

Muğla’da kasksız sürücünün plakasız motosikletinin önünü kaldırarak sürüş yaptığı anlar, cep telefonuyla görüntülendi.

Sakarya’daki fabrikada çıkan yangın söndürüldü

Sakarya’nın Karasu ilçesi Adatepe Mahallesi’nde fındık kırım fabrikasında çıkan, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle 2,5 saatte kontrol altına yangın, havadan görüntülendi.

Trump’tan Hindistan-Pakistan açıklaması: Onlarla gurur duyuyorum

ABD Başkanı Donald Trump bugün yaptığı bir açıklamada Pakistan ve Hindistan’ı ateşkes anlaşması üzerinden tebrik ederken, ABD’nin bu iki ülkeyle olan ticaretini artırması için çalışacağını ve “bin yıllık” Keşmir sorununun çözümü için iki ülkeyle …

Büyük açıklaması bu mu: Trump Filistin’i mi tanıyacak

ABD Başkanı Donald Trump’ın 13-16 Mayıs tarihlerinde gerçekleştireceği ve Suudi Arabistan, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri’ni kapsayan Ortadoğu turu öncesi spekülasyonların ardı arkası kesilmiyor.

Vatandaşlar Çalık Holding önüne toplandı

Tazminatını almaya gittiği Çalık Holding önünde darp edilen ve ardından hayatını kaybeden emekçi Erol Eğrek için Türkiye Komünist Partisi üyesi yurttaşlar ve siyasi partiler Çalık Holding binası önünde toplandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir