‘Etkin pişmanlık’la serbest kalan Murat Abbas’ın arkadaşları konuştu: ‘İçeri gireni tanıyordum, çıkanı ise hiç tanımıyorum!

Melis Danişmend, Murat Abbas’ın Arkadaşlarıyla Konuştu

Müzisyen ve gazeteci Melis Danişmend, etkin pişmanlık hakkından yararlanarak ev hapsiyle serbest bırakılan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ Genel Müdürü Murat Abbas’ın durumunu ele aldı. Danişmend, Abbas’ın arkadaşları Görgün Taner, Yekta Kopan ve Kanat Atkaya ile yaptığı görüşmeleri paylaştı.

Danişmend, Abbas’ın cezaevinden çıktıktan sonra bir an önce açıklama yapması gerektiğini vurguladıklarını açıkladı. Kanat’ın, “İçeri gireni tanıyordum, çıkanı ise hiç tanımıyorum” şeklindeki ifadesi dikkat çekti.

Abbas: “Benim Hiç Aklıma Yatmadı”

İBB Kültür AŞ Genel Müdürü Murat Abbas, etkin pişmanlıkla tahliye olduktan sonra yaptığı açıklamada, kendisinin projelerdeki detaylardan haberi olmadığını ve diğer şüphelilerle suç ortaklığının olmadığını belirtti. Abbas, “Benim hiç aklıma yatmadı” dedi.

Danişmend’in Gözlem ve İfadesi

Danişmend, Abbas ile iletişim kurmaya çalıştığını ancak cevap alamadığını söyledi. Abbas’ın arkadaşları da duruma tepkiliydi. Görgün Taner, Yekta Kopan ve Kanat Atkaya, Abbas’ın tartışmalı durumu hakkında endişelerini paylaştılar.

Danişmend, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Abbas’ın çıkışıyla ilgili detayları takipçileriyle paylaştı ve süreci titizlikle ele aldıklarını belirtti. Danişmend, olayın sektörde yarattığı yankıları ve beraberinde getirdiği dersleri de kaleme aldı.

Related Posts

Bolivya uçağı havada kayboldu: Pilot imdat çağrısı yapmış

Bolivya’da içinde bir çocuğun da bulunduğu beş yolculu uçağın kaybolduğu bildirildi.

İstanbul’da 1 Mayıs: Çok sayıda kişi gözaltında

İstanbul’da 1 Mayıs için olağanüstü önlemler alındı, Taksim civarı bariyerlerle çevrildi. Çağdaş Hukukçular Derneği, Taksim’e çıkmak isteyen çok sayıda kişininin gözaltına alındığını bildirdi.

İlkokulda bir öğretmen Heimlich manevrasıyla öğrencisini kurtardı

Isparta’da bir ilkokulda boğulma tehlikesi geçiren öğrenci, öğretmeninin yaptığı Heimlich manevrasıyla kurtuldu.

ABD’de şiddetli fırtına: 500 bin kişi elektriksiz kaldı

ABD’nin Pensilvanya ve Ohio eyaletlerinde, şiddetli fırtına nedeniyle yaklaşık 500 bin kişinin elektriksiz kaldığı belirtildi.

CHP’den AKP’ye geçmişti: İlk işi ‘Andımız’ı indirmek oldu

CHP’den istifa ederek AKP’ye geçen Belediye Başkanı Mustafa Güzel makamında değişiklik yaptı. Güzel’in ilk işinin ‘Andımız’ı indirmek olduğu görüldü.

Şehit astsubaya acı veda

Atış eğitimi sırasında kaza sonucu şehit olan Astsubay Kıdemli Başçavuş Hüseyin Uzun, Gaziantep’te son yolculuğuna uğurlandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir