Edirne’de Köpek Yavruları Çöp Konteynerine Atıldı

Edirne Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı’nda Tedavi Gören Köpek Yavruları

Edirne Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı’nda bir görevlinin çöp konteynerine poşetle attığı 4 köpek yavrusu, hayvanseverler tarafından bulunarak veterinere götürüldü.

Barınağı ziyaret eden bazı hayvanseverler, çöp konteynerini kontrol ettiğinde poşetin içinde canlı köpek yavrularını fark etti.

Hayvanseverler tarafından poşetten çıkarılan yavrulara, barınak görevlileri tarafından mama ve su verildi. Bu anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedilerek sosyal medya platformlarında paylaşıldı.

Olayın barınaktaki bir personel tarafından gerçekleştirildiği öğrenilirken, Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın ve Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu barınağı ziyaret ederek inceleme yaptı.

Akın ve Tanrıkulu, hayvansever derneklerinin temsilcileriyle görüşüp taleplerini dinledi.

Olayla ilgili belediye tarafından soruşturma başlatılırken, ilgili personel ise görevden el çektirildi.

Köpek yavruları, 22 Dost Eli Derneği tarafından tedavi edilmesi için veterinere götürüldü.

Related Posts

15 Temmuz’un tek öğretmen şehidiydi: Yusuf Elitaş’ın adı Afrika’da yaşatılıyor

15 Temmuz hain darbe girişiminin 9. yıl dönümünde, şehit öğretmen Yusuf Elitaş’ın aziz hatırası Afrika’da açılan bir su kuyusuyla yaşatılıyor. Ankara merkezli Saye İnsani Yardım Derneği, Çad’ın Ati bölgesinde inşa ettiği su kuyusunu, 15 Temmuz’un yıl dönümünde tekbirler eşliğinde hizmete sundu.

Erdoğan imzaladı, 4 üniversitede 14 fakülte ve enstitü kapatıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla 4 üniversitede 14 fakülte ve enstitü kapatıldı. Karar Resmi Gazete’de de yayımlandı.

Ahmet Türk’ten dikkat çeken kayyum çıkışı

Yerine kayyum atanarak görevinden uzaklaştırılan Mardin Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Ahmet Türk, Terörsüz Türkiye sürecinden sonra görevine iade edilip edilmeyeceği sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi

Tunç Soyer’in tutukluluğuna itiraz

Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in tutukluluğuna itiraz edildi.

Ank-Ar Araştırma: İmamoğlu, Erdoğan’ın 15 puan üzerinde oy alıyor

Ank-Ar Araştırma: İmamoğlu, Erdoğan’ın 15 puan üzerinde oy alıyor

Trump bakır ithalatına yüzde 50 tarife uygulanacağını açıkladı

ABD Başkanı Donald Trump, 1 Ağustos’tan itibaren bakır ithalatına yüzde 50 gümrük vergisi uygulanacağını açıkladı.