Dünyanın en büyük oyuncak fuarı yarın açılıyor

2025 yılında Nürnberg şehri, ünlü “Spielwarenmesse” fuarına ev sahipliği yapacak.

Fuar, 28 Ocak-1 Şubat tarihleri arasında NürnbergMesse GmbH fuar alanında 5 gün boyunca ziyaretçilerini ağırlayacak. Oyuncak endüstrisinin son trendleri fuar ziyaretçilerine sunulacak.

Fuar, 165 bin metrekarelik bir alanda düzenlenecek. 68 ülkeden 2 bin 354 firma katılacak ve 125 ülkeden 57 bin uzman ziyaretçi bekleniyor. Türkiye ise 64 firma ile fuara katılım gösterecek.

1 Şubat’a kadar devam edecek fuarda, en yeni teknolojiden geleneksel ahşap oyuncaklara kadar geniş bir ürün yelpazesi sergilenecek. Yeni oyuncaklar basına tanıtılarak meraklıların dikkatine sunulacak. Fuar alanında bilet satışı olmayacağı için ziyaretçiler, biletlerini sadece online olarak satın alabilecekler ve 16 yaşından küçükler fuara kabul edilmeyecektir.

Related Posts

15 Temmuz’un tek öğretmen şehidiydi: Yusuf Elitaş’ın adı Afrika’da yaşatılıyor

15 Temmuz hain darbe girişiminin 9. yıl dönümünde, şehit öğretmen Yusuf Elitaş’ın aziz hatırası Afrika’da açılan bir su kuyusuyla yaşatılıyor. Ankara merkezli Saye İnsani Yardım Derneği, Çad’ın Ati bölgesinde inşa ettiği su kuyusunu, 15 Temmuz’un yıl dönümünde tekbirler eşliğinde hizmete sundu.

Erdoğan imzaladı, 4 üniversitede 14 fakülte ve enstitü kapatıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla 4 üniversitede 14 fakülte ve enstitü kapatıldı. Karar Resmi Gazete’de de yayımlandı.

Ahmet Türk’ten dikkat çeken kayyum çıkışı

Yerine kayyum atanarak görevinden uzaklaştırılan Mardin Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Ahmet Türk, Terörsüz Türkiye sürecinden sonra görevine iade edilip edilmeyeceği sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi

Tunç Soyer’in tutukluluğuna itiraz

Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in tutukluluğuna itiraz edildi.

Ank-Ar Araştırma: İmamoğlu, Erdoğan’ın 15 puan üzerinde oy alıyor

Ank-Ar Araştırma: İmamoğlu, Erdoğan’ın 15 puan üzerinde oy alıyor

Trump bakır ithalatına yüzde 50 tarife uygulanacağını açıkladı

ABD Başkanı Donald Trump, 1 Ağustos’tan itibaren bakır ithalatına yüzde 50 gümrük vergisi uygulanacağını açıkladı.