Çorlu’da İyilik Mağazası Açıldı

Cansuyu Derneği Çorlu’da İyilik Mağazası Açtı

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Çorlu’da bir “İyilik Mağazası” açtı. Derneğin Tekirdağ İl Başkanı Murat Vakitçi, Reşadiye Mahallesi’ndeki açılışta katılımcılara bilgi verdi.

Açılışta duyduğu mutluluğu ifade eden Vakitçi, “Belirlediğimiz ihtiyaç sahipleri, mağazamıza gelerek hem kendileri hem de çocukları için giyim eşyaları temin edebiliyor. İhtiyaç sahiplerini belirlerken, muhtarlar, okul müdürleri, imamlar ve diğer sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliği yaparak bir liste oluşturuyoruz. Listede yer alan ihtiyaç sahipleri mağazamıza davet edilerek konuyla ilgili detaylı bilgilendirme yapılıyor.” şeklinde konuştu.

Vakitçi, yurtdışındaki su kuyusu, kurban faaliyetleri, gıda yardımları, kalıcı eserler, sağlık hizmetleri, sünnet operasyonları gibi çeşitli alanlarda ihtiyaç sahiplerine yardımların ulaştırıldığını belirtti.

Şarköy’de Polis Ekiplerinden Dolandırıcılık Uyarısı

Şarköy ilçesinde polis ekipleri, vatandaşları dolandırıcılık konusunda bilgilendirmek amacıyla çalışmalarına devam ediyor. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, esnafla ve vatandaşlarla görüşerek dolandırıcılık olaylarına karşı uyarılarda bulundu ve bilgilendirici broşürler dağıttı.

Related Posts

Ank-Ar Araştırma: İmamoğlu, Erdoğan’ın 15 puan üzerinde oy alıyor

Ank-Ar Araştırma: İmamoğlu, Erdoğan’ın 15 puan üzerinde oy alıyor

Trump bakır ithalatına yüzde 50 tarife uygulanacağını açıkladı

ABD Başkanı Donald Trump, 1 Ağustos’tan itibaren bakır ithalatına yüzde 50 gümrük vergisi uygulanacağını açıkladı.

Kütahya’da orman yangını: Havadan ve karadan müdahale sürüyor

Kütahya’da ormanlık alanda yangın çıktı. Ekiplerin yangına havadan ve karadan müdahalesi sürüyor.

Aydın’da iş yerine kurşun yağdıran şüpheli tutuklandı

Aydın’da bir iş yerine silahla ateş açan şüpheli tutuklandı.

Bakan Ersoy duyurdu: Turizm başkenti Ankara oldu

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Ankara’nın 2026 yılı için ‘Türk Dünyası Turizm Başkenti’ seçildiğini duyurdu. Bakan Ersoy, bu kararın Türk Devletleri Teşkilatı Turizm Bakanları 10. Toplantısı’nda alındığını belirtti.

CHP’den Bayrampaşa Belediyesi’ndeki istifalar hakkında açıklama: Suç duyurusunda bulunuldu

CHP’den Bayrampaşa Belediyesi’ndeki istifalar hakkında açıklama: Suç duyurusunda bulunuldu