Bursa’da tarihi caminin tuvaletinde bir kişinin cansız bedeni bulundu

İnegöl’de Tarihi İshakpaşa Camii Tuvaletlerinde Üzücü Olay

İnegöl ilçesinde yaşanan üzücü bir olayda, 68 yaşındaki esnaf Hasan Özkan’ın cansız bedeni İshakpaşa Camii tuvaletlerinde bulundu.

Saat 23.00 sularında Bursa’nın İnegöl ilçesinde bulunan Cuma Mahallesi’ndeki İshakpaşa Camii tuvaletlerinde soba satışı yapan Hasan Özkan, yerde hareketsiz bir şekilde bulundu.

HAYATINI KAYBETTİĞİ TESPİT EDİLDİ

Olayı fark eden vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrolde Hasan Özkan’ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Özkan’ın cenazesi, savcılık incelemesinin ardından ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Related Posts

Yenilenmesi için getirilen yün yastıktan 7 Cumhuriyet altını çıktı

Kahramanmaraş’ta yenilenmesi için getirilen yastıktaki yünün içinden 7 adet Cumhuriyet altını çıktı.

Odatv derledi: Kim neden gözaltına alındı… Rap’in yer altı

Son dönemde rap dünyası soruşturmalarla gündeme geliyor. BLOK3 ismiyle bilinen Hakan Aydın’a yağma ve çeşitli suçlardan soruşturma açılırken Rapçi Çakal ikinci kez silahlı saldırıya uğradı. Lvbel C5, Massaka, Alizade, Heijan ve Sansar Salvo da geçmişte çeşitli suçlamalarla gözaltına alınmıştı.

Fatih’te otelde yangın: Turistler tahliye edildi

Fatih’te otelde çıkan yangın söndürüldü. Yangın mutfak bölümünde çıktı.

Tel Aviv’de siren sesleri: Husiler, İsrail’e füze saldırısı düzenledi; Ben Gurion Havaalanı hava sahası kapatıldı

Tel Aviv’de siren sesleri: Husiler, İsrail’e füze saldırısı düzenledi; Ben Gurion Havaalanı hava sahası kapatıldı

Denizli’de faciadan dönüldü: Kontrolden çıkan TIR refüje çarptı

Denizli’de seyir halindeki TIR, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak refüjlere çarptı.

Trump’ın hedefinde yine Fed var: İstifa etmezse görevden alırım

ABD Başkanı Donald Trump, “mortgage dolandırıcılığı” iddiasıyla karşı karşıya olan ABD Merkez Bankası (Fed) Yönetim Kurulu Üyesi Lisa Cook’un istifa etmemesi durumunda görevden alacağını ifade etti.