Bursa Karacabey’den dolu dolu sömestr

Karacabey Belediyesi Sömestir Etkinlikleri Dolu Dolu Devam Ediyor

BURSA (İGFA) – Karacabey Belediyesi, 20 Ocak 2025 tarihinde başlayan yarı yıl tatili süresince her yıl düzenlediği geleneksel sömestir etkinliklerini bu yıl da dopdolu bir şekilde gerçekleştirmeye devam ediyor. Atatürk Kültür Parkı Ergün Koç Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikler, çocuklara unutulmaz anlar yaşatıyor.

Karacabey Belediyesi’nin sömestir programları, 27 Ocak Pazartesi günü “Orman Bekçisi” adlı tiyatro gösterisi ile devam edecek. Bu eğlenceli ve keyifli etkinlik, çocukların doğa ve hayvan sevgisi konusunda bilinçlenmesine yardımcı olacak.

29 Ocak Çarşamba günü ise Bubble Şov ile çocuklar eğlenceli anlar yaşayacak. Renkli balonlar, miniklerin hayal dünyasını süsleyecek. Tüm etkinlikler saat 19.00’da başlıyor ve katılımcı çocuklar, palyaçolar, yüz boyama aktiviteleri, çeşitli oyunlar ve sınırsız patlamış mısır ikramlarıyla keyifli vakit geçiriyor. Ayrıca etkinliklere iştirak etmek isteyenler için Belediye önünden saat 18.30’da araç kaldırılacağı duyuruldu.

Belediye’nin sömestir etkinlikleri sadece bu etkinliklerle sınırlı değil. 22 Ocak’ta 7-15 yaş arası çocuklar için Akıl ve Zekâ Atölyesi ile aynı gün Amigurimi Oyun Atölyesi düzenlendi. Bu atölyelerde çocuklar, zekâ oyunları ve el sanatlarıyla yeteneklerini geliştirme fırsatı buldu. 23 Ocak’ta ise Anne Çocuk Cupcake etkinliği gerçekleştirildi. Anneler ve çocukları birlikte eğlenerek yaratıcı cupcake’ler tasarladı. Etkinlikte, anneler ve çocukları hem mutfak becerilerini geliştirdi hem de birlikte kaliteli zaman geçirdiler.

Tüm bu etkinlikler sayesinde çocuklar, kültürel ve sanatsal faaliyetlere katılarak sosyalleşirken aynı zamanda çeşitli atölye çalışmalarıyla yeni yetenekler kazanıyor. Karacabey Belediyesi, çocukların sömestir tatillerini dolu dolu geçirmelerini sağlayarak onlara unutulmaz anlar yaşatıyor.

Karacabey Belediye Başkanı Fatih Karabatı, etkinliklerle ilgili yaptığı açıklamada, “Her şey çocuklarımız içindir. Onların mutluluğu paha biçilmezdir. Sömestir tatili boyunca çocuklarımız ve aileleri için düzenlediğimiz dopdolu programlar devam etmektedir. Sanat ve eğlence dolu etkinliklerimize tüm çocuklarımızı ve onların ailelerini bekliyoruz. Gelip birlikte bu tatili renklendirelim. Karacabey Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleriyle ilçemizin sosyal hayatına zenginlik katmaya devam ediyor.” açıklamalarında bulundu.

Related Posts

Emre Belözoğlu’ndan maç sonu tepki: “Eski futbolcularımız ayıp ediyor”

Antalyaspor Teknik Direktörü  Emre Belözoğlu, Trabzonspor maçı sonrasında konuştu.

Bu kez korkutan deprem uyarısı Ankara için geldi

Balıkesir Sındırgı’da meydana gelen son depremin ardından gözler fay hatlarına çevrilirken uzman isim Hüseyin Alan, 11 Ağustos’ta Ankara’da meydana gelen depremi anımsatarak 6 büyüklüğünde deprem üretme potansiyeline sahip fay geçtiğini ifade etti.

Gazze’de son 24 saatte 8 kişi daha açlıktan hayatını kaybetti

Gazze’de 7 Ekim 2023’ten beri açlık ve yetersiz beslenme nedeniyle yaşamını yitirenlerin sayısı 115’i çocuk olmak üzere 289’a çıktı

Kızını evlendiren Saadettin Saran hüngür hüngür ağladı

Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Saadettin Saran’ın kızı Lal Saran, Tolga İrdem ile evlendi. Çiftin düğün töreni Assos’taki aile evinde yapılırken, kızını evlendiren Saadettin Saran duygusal anlar yaşayarak gözyaşlarını tutamadı.

Mimar Sinan’ın eserine büyük ihanet! Süleymaniye’ye ihanet

Kanuni Sultan Süleyman döneminden geriye kalan en görkemli yapılardan Süleymaniye Camii, son günlerde tarih hırsızlarının hedefinde. Vandallar, Mimar Sinan’ın eseri olan caminin mozaiklerini kırıp çalarken, camide güvenlik önlemi alınmaması tepkilere neden oldu.

Brown, Fenerbahçe’deki 2. golünü attı

Fenerbahçe’nin İngiliz futbolcusu Archie Brown, Kocaelispor karşısında attığı golle bu sezon Fenerbahçe formasıyla 2. kez gol sevinci yaşadı.