Beşiktaş’taki kumpircilere hanutçuluk operasyonu: 4 işletme kapatıldı

Beşiktaş Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ortaköy Meydanı’ndaki esnafları denetlemeye devam ediyor. Yapılan açıklamada, Beşiktaş İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerinin de denetimlere katıldığı belirtildi. Denetimler sonucunda, çevreye rahatsızlık veren 4 işletme kapatıldı ve 20 esnafa ceza kesildi.

Beşiktaş Belediye Başkanvekili Rasim Şişman konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Beşiktaş’ta huzuru bozan hiçbir davranışa müsamaha göstermiyoruz. Hanutçuluk yapan 4 işletmeyi kapatırken, 20 işletmeye ceza uyguladık. Kaymakamlık ile iş birliği içinde kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Ortaköy Zabıta Karakol Amiri Onur Özelci ise 7 gün 24 saat görevde olduklarını belirterek, “Beşiktaş Belediyesi Zabıta Müdürlüğü olarak komşularımızın huzuru için dijital platformları ve sosyal medyayı aktif olarak takip ediyoruz. Hanutçuluk suçtur ve bu tür faaliyetlere müdahale ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Related Posts

CHP’den AKP’ye geçmişti: İlk işi ‘Andımız’ı indirmek oldu

CHP’den istifa ederek AKP’ye geçen Belediye Başkanı Mustafa Güzel makamında değişiklik yaptı. Güzel’in ilk işinin ‘Andımız’ı indirmek olduğu görüldü.

Şehit astsubaya acı veda

Atış eğitimi sırasında kaza sonucu şehit olan Astsubay Kıdemli Başçavuş Hüseyin Uzun, Gaziantep’te son yolculuğuna uğurlandı.

İsrail casusu olmakla suçlanan İranlı idam edildi

İran’da İsrail için casusluk faaliyeti yürüttüğü ve bir Devrim Muhafızları komutanının suikastına karıştığı ileri sürülen İranlı bir erkeğin idam edildiği açıklandı.

Şam’da Dürziler ile güvenlik güçleri arasında çatışma: 2 ölü, 8 yaralı

Suriye’nin başkenti Şam’ın güneyinde yer alan Ceramane Mahallesi’nde, Suriye hükümetine bağlı güvenlik güçleri ile Dürzi toplumuna bağlı askeri gruplar arasında çıkan çatışmada 2 kişi öldü, 8 kişi yaralandı.

Londra’da korkutan yangın: 80 kişi tahliye edildi

İngiltere’nin başkenti Londra’da bir elektrik trafosunda yangın başladı.  Yangının sıçradığı binadan 80 kişinin tahliye edildiği bildirildi.

Mattia Ahmet Minguzzi davasında yeni gelişme: Katilin yaşı belli oldu

Mattia Ahmet Minguzzi cinayetine ilişkin yeni gelişme yaşandı. Katil zanlısı U.B.’nin Adli Tıp Kurumu’ndan beklenen yaş raporunda 16 yaşında olduğu tespit edildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir