AFAD duyurdu: Isparta’da 3.9 ile sallandı

Isparta’nın Yalvaç İlçesinde 3.9 Şiddetinde Deprem Meydana Geldi

Isparta’nın Yalvaç ilçesinde, bugün 18.00 sularında yerin 10.11 kilometre derinliğinde 3.9 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Deprem, bölgede kısa süreli paniğe neden oldu.

Deprem Resmi

Art Arda Depremler Meydana Geliyor

Son zamanlarda Türkiye genelinde art arda depremler meydana geliyor. Geçtiğimiz günlerde Muğla Menteşe ilçesindeki 3.9 şiddetindeki depremin ardından sadece 2 saat 22 dakika sonra Akdeniz açıklarında 4.3 büyüklüğünde başka bir deprem meydana geldi. Bölgemizde deprem riski her zaman yüksek olup, vatandaşların gerekli önlemleri almaları önem taşımaktadır.

Related Posts

Datça Devlet Hastanesi’nin Başhekimi görevden alındı

Muğla’daki Datça Devlet Hastanesinde bir hemşirenin intihar girişiminde bulunmasının ardından başlatılan idari soruşturma kapsamında, Başhekim Dr. Mesut Armağan Ada görevden alındı.

Muhittin Böcek: Bir ev için minnet edecek durumda değilim!

Tutuklanan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek’in savcılık ifadesi ortaya çıktı.

DEM heyeti İmralı’ya gidiyor

DEM Parti heyeti bugün İmralı Adası’na gidiyor.

İstanbul’da tehlikeli söküme komik ceza

İstanbul’da kentsel dönüşüm kapsamında boşaltılan bir binada gerçekleşen tehlikeli söküm işlemine 15 bin lira ceza kesildi.

Dışişleri Bakanı Fidan, 17. BRICS Liderler Zirvesi’ne katılacak

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 6-7 Temmuz’da Brezilya’da düzenlenecek 17. BRICS Liderler Zirvesi’ne Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı temsilen katılacak.

Putin’den bıkan Trump, Ukrayna’yla barışıyor

Trump, Zelenskiy ile yaptığı görüşmede Ukrayna’ya Patriot füze desteğinin süreceği mesajını verdi. Rusya’ya tepkili konuşan Trump, “Putin barış istemiyor” dedi. Kiev, ABD’nin sevkiyat kararından kaygılı olsa da Washington’dan umutlu.