Kurtulmuş’tan seçim sonrası Meclis’te yemek

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis Üyeleri ve Parti Grup Başkanvekillerini Ağırladı

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, TBMM Başkanlık Divanı üyeleri ve siyasi partilerin grup başkanvekillerine Mermerli Salon’da özel bir yemek verdi. AK Parti, CHP, DEM Parti, MHP, İYİ Parti ve Yeni Yol’un grup başkanvekilleri ile TBMM Başkanlık Divanı üyeleri, yemek davetini kabul ederek katıldılar.

Kurtulmuş, 28. Yasama Yılı’nın ikinci devresinin başlangıcını kutlamak amacıyla parti gruplarının yenilenen yönetimleri ve Başkanlık Divanı üyeleriyle buluştuğu bu özel yemekte, “Terörsüz Türkiye” sürecinin yanı sıra olası komisyon kurulumu, yeni anayasa ve Meclis İç Tüzüğü konularını da ele almaları bekleniyor.

Kurtulmuş’un yemek daveti nedeniyle TBMM Genel Kurulu’nda bir saatlik ara verildi ve milletvekilleri, bu özel buluşmanın ardından çalışmalarına devam ettiler.

Related Posts

Son dakika… Rusya yeniden İstanbul’a işaret etti: Görüşmeler için hazırız

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, “Rusya, İstanbul’da yeni tur görüşmeleri için hazır” açıklaması yaptı.

CHP heyeti ile Kılıçdaroğlu’nun görüşmesine ilişkin yeni ayrıntılar ortaya çıktı: ‘Parti bölünür, iktidar hedefi ortadan kalkar, siyaseti bırakırım’

CHP’de iç tartışmaların büyümemesi için yapılan uzlaşı çağrıları sonuçsuz kaldı. Yavaş, Seçer ve Özkoç’un, Kılıçdaroğlu’na “bölünmeye yol açmayalım” mesajı verdiği görüşmede, “ortak açıklama” ve “akşam yemeği” önerileri de gündeme geldi. Ancak Kılıçdaroğlu, “Şimdi konuşulacak bir şey yok” diyerek süreci mahkeme sonrasına bıraktı.

Son Dakika… CHP’den flaş 30 Haziran hamlesi!

Son Dakika Haberi… CHP’de 38. Olağan Kurultayın iptali istemli davanın görüleceği 30 Haziran’da 81 il başkanı Ankara’da CHP Genel Merkezi’nde bir araya gelecek.

2 tane yaprak sarması sosyal medyayı ikiye böldü! Mehmet Yalçınkaya’nın restoranındaki fiyatlar gündem oldu

MasterChef Türkiye jürisi Mehmet Yalçınkaya’nın restoranındaki porsiyon fiyatları sosyal medyada bir kez daha tartışma yarattı. Bu kez gündeme gelen ürün, iki parça vişneli yaprak sarma oldu. Sarmanın fiyatı ise sosyal medyayı ikiye böldü

Terör örgütü DEAŞ’ın Lübnan’daki lideri yakalandı

Ordudan yapılan yazılı açıklamada, “bir dizi takip ve istihbarat çalışmasının ardından” gerçekleştirilen operasyonda Askeri İstihbarat Dairesi’nin, terör örgütü DEAŞ’ın önde gelen liderlerinden biri olan ve güvenlik operasyonlarının planlanmasına …

Son dakika… Pentagon’un istihbarat raporu basına sızdı: İran’ın nükleer kapasitesi yok edilemedi! ABD karıştı

ABD basınında yer alan iddialara göre, Pentagon’a bağlı Savunma İstihbarat Ajansı tarafından hazırlanan raporda İran’ın nükleer programının sona erdirilemediği belirtildi. Beyaz Saray, raporun varlığını reddetmedi ancak nükleer programın son bulduğunu savundu. ABD Başkanı Donald Trump, ABD medyasını yalancılıkla suçlayarak, İran’ın nükleer tesislerine yönelik saldırının “tarihi bir başarıya ulaştığını” öne sürdü. Öte yandan Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı (UAEA), İran’ın zenginleştirilmiş uranyumuna dair bilgi sahibi olmadığını doğruladı.