Denizli’de Spor Salonu Yenileniyor ve Hasta Yakınları için Konaklama Tesisi İnşa Ediliyor

Denizli Merkez Kapalı Spor Salonu ve Hasta Yakınları İçin Yeni Projeler Yolda

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, yıllardır atıl durumda olan Merkez Kapalı Spor Salonu’nun yenilenmesi için çalışmalara başlayacaklarını duyurdu. Ayrıca, hasta yakınlarının konaklayabileceği bir tesisin üniversitenin karşısında inşa edileceğini açıkladı.

Başkan Çavuşoğlu, Mart ayı Olağan Meclis Toplantısı ikinci oturumunda, Denizli’ye yönelik iki önemli projenin müjdesini verdi. Yıllardır atıl durumda olan Merkez Bankası karşısındaki spor salonunun yenileneceği ve üniversite hastanesi karşısına hasta yakınları için konaklama alanı yapılacağı vatandaşlara duyuruldu. Bu projeler, spor camiası ve hasta yakınları için büyük önem taşıyor ve Denizli’de uzun süredir ihtiyaç duyulan alanlarda önemli bir eksikliği giderecek.

Atıl Durumdaki Spor Tesisinin Yenilenmesi

Denizli’de uzun süredir kullanılmayan Merkez Bankası karşısındaki spor tesisinin yenilenmesi projesi başlatılıyor. Gençlerin eğitimine destek olacak bir etüt merkezi, spor sahası ve kültürel etkinlikler için bir tesis inşa edilecek. Başkan Çavuşoğlu, Denizli’deki spor alanlarının çoğunun resmi müsabakalar için uygun olmadığını belirterek, bu tesisi ulusal ve uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapabilecek standartlara getireceklerini söyledi.

Hasta Yakınları İçin Konforlu Konaklama Alanı

Denizli Kınıklı bölgesinde, üniversitenin karşısında inşa edilecek yeni tesis, hastane yakınları için önemli bir konaklama merkezi olacak. Tesis içerisinde banyo, tuvalet ve çamaşırlarını yıkayabilecekleri bir çamaşırhane bulunacak. Başkan Çavuşoğlu, sosyo-ekonomik durumu zor olan insanların konaklama ihtiyacını karşılamak için böyle bir tesisin önemli olduğunu vurgulayarak, hasta yakınlarının gelip dinlenebilecekleri bir yer inşa edeceklerini belirtti.

Kaynak: DENİZLİ

Related Posts

Oğluna birkaç dakika telefon verdi, gözlerine inanamadı: Kapının önüne on binlercesi yığıldı

Telefonunu birkaç dakikalığına oğluna veren bir anne, saatler içinde yaşadığı şaşkınlığı tarif edecek kelime bulmakta zorlandı… Yaklaşık 150 bin lira para eridi, kapıda anlamsız bir yığınla karşılaştı…

Arı kovanı yüklü kamyonet devrildi, binlerce arı etrafa saçıldı

Konya’nın Beyşehir ilçesinde devrilen kamyonetteki arıların soktuğu polis memurlarından biri hastaneye götürüldü.

X, İmamoğlu için harekete geçti

Avukat Gönenç Gürkaynak, Ekrem İmamoğlu’nun X (eski adıyla Twitter) hesabına getirilen erişim engelinin ardından, platformun talebiyle itiraz dilekçesi sunacağını açıkladı.

TRT’den İmamoğlu eleştirilerine ‘kara propaganda’ savunması

Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT) Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yargılanmasına ilişkin haber diline gelen eleştirilere, “Biz İBB’deki yolsuzluk iddialarına ilişkin haberleştirmeler nedeniyle sistematik ve ciddi bir kara propagandaya maruz kalıyoruz” dedi.

2 ay sonra zorunlu olacak, marketlerde yeni dönem başlıyor

Gıda satışı gerçekleştiren işletmelerde ve toplu tüketim yerlerinde ‘gıda işletmesi karekodu’ kullanımı zorunlu kılındı. Resmi Gazete’de yer alan karar ile aralarında marketlerin de bulunduğu gıda satışı gerçekleştiren tüm işletmelerin 60 gün içerisinde, müşterilerin görebileceği alanda karekod bulundurması gerekecek.

MHP ve AKP milletvekilleri, Özel’e yumruklu saldırı olayının araştırılmasını reddetti

MHP ve AKP milletvekilleri, Özel’e yumruklu saldırı olayının araştırılmasını reddetti