Bursa’daki rehine krizinde 24 saat aşıldı: Çocuklarını rehin alan baba ikna edilmeye çalışılıyor

Bursa İnegöl’de Rehine Krizi Sürüyor: Baba, İkna Edilmeye Çalışılıyor

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, bir baba tarafından iki çocuğu bıçakla rehin alınarak rehine krizi yaşanıyor. Polis ve jandarma ekipleri tarafından saatlerdir ikna edilmeye çalışılan baba, Orhaniye Mahallesi’nde dünden beri süren olayı başlatan bir yangın sonrası evine dönmüştü.

Yangının Ardından Rehin Krizi Başladı

Dün öğle saatlerinde Orhaniye Mahallesi’nde çıkan bir yangın ihbarı üzerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yangın kısa sürede söndürülürken, yapılan araştırmada baba Hüseyin G’nin yanında getirdiği yanıcı maddeyle evini ateşe verdiği tespit edildi.

Rehin Krizi Devam Ediyor

Baba, çocuklarını bıçakla rehin aldıktan sonra polis ve jandarma ekipleri tarafından evinin çevresinde güvenlik önlemi alınırken, müzakere ekibi de bölgeye sevk edildi. Görüşmeler sırasında çocuklardan biri, babasıyla birlikte evden çıktı. Ancak diğer çocuğun hala içeride olduğu belirtildi.

Ekipler, 24 saati aşkın süredir şüpheliyi evden çıkması için ikna etmeye çalışıyor. Müzakereci ekiplerin Hüseyin G.’yi sakinleştirmek ve teslim olması konusunda çabaları gece boyunca devam etti.

Related Posts

Akıllı Şehirlere Dijital Dönüşüm

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, 2030 stratejisiyle tüm illerde dijital ikizler ve akıllı birimler kurulacak.

Tekirdağ’da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Tutuklama

Polis, Tekirdağ’da düzenlenen operasyonda 600 gram sentetik uyuşturucu ve 50 gram kokain ele geçirdi.

Ece Seçkin, Mattia Ahmet için başlatılan oturma eylemine destek verdi

Kadıköy’de 24 Ocak’ta bıçaklanarak hayatını kaybeden 14 yaşındaki Mattia Ahmet Minguzzi’nin annesi Yasemin Minguzzi tarafından Bakırköy Özgürlük Meydanı’nda başlatılan oturma eylemi, kamuoyunun dikkatini çekmeye devam ediyor. Eylemin ikinci gününde meydana gelen şarkıcı Ece Seçkin, anne Minguzzi’nin kaleme aldığı metni kamuoyu önünde okuyarak destek verdi.

Geyve’deki Orman Yangını Kontrol Altına Alınmaya Çalışılıyor

Sakarya’nın Geyve ilçesindeki orman yangını Bilecik’e sıçradı. Ekipler ve yerel halk yangını söndürmek için mücadele ediyor.

Dağcılar Kıbrıs şehitlerini anmak için Erciyes’in zirvesine tırmandı

Dağcılar Kıbrıs şehitlerini anmak için Erciyes Dağı’nın zirvesine 51’inci kez tırmandı.

Resmi Gazete’de yayımlandı! TBMM resmen tatile girdi

TBMM’nin 21 Temmuz’dan itibaren 1 Ekim’e kadar tatile girmesi kararı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.