Adana’nın kırsal mahallelerine hizmet yağmuru

ADANA (İGFA) – Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Yüreğir İlçe Belediye Başkanı Ali Demirçalı’nın da aralarında bulunduğu siyasiler, muhtarlar ve bölge sakinleri, Akarcalı Mahallesi’nde düzenlenen açılış töreninde bir araya geldi. Halka sunulan hizmetlerin önemine vurgu yapılan törende, yeni dönemde hayata geçirilen projeler ve hizmetlerle ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.

Adana Büyükşehir Belediyesi, önceki dönemde yaşanan zorluklara rağmen büyük başarılar elde ederek halka büyük hizmetler sundu. Bu başarılı performansın ardından yeni dönemde de birçok önemli projeyi hayata geçirmeye devam ediyor. Yavuzlar Köprüsü, Yüzüncüyıl Gündüz Bakımevi, Fatih Mahalle Merkezi, İdemköy Köprüsü, Atakent Kadın Danışma Merkezi, Akıllı Sera gibi birçok proje halkın hizmetine sunuldu ve bu hizmetler Avrupa Konseyi tarafından 2024 Avrupa Yönetişim Mükemmelliği Markası (ELoGE) Ödülü ile ödüllendirildi.

Başkan Zeydan Karalar, sosyal belediyecilik anlayışından taviz vermeden kentin genelinde altyapı, yol ve asfalt çalışmalarına ağırlık vererek hizmet sunmaya devam ediyor. Geri kalmış bölgelere eşit ve kaliteli hizmet götürme konusunda kararlılıkla çalışmalarını sürdüren Karalar, halkın ilgisi ve sevgisiyle daha da güçleniyor.

Yüreğir ilçesine bağlı Akarcalı mahallesinde gerçekleştirilen 27 bin ton asfalt, 5 bin metre sathi kaplama, 16 kilometre kanalizasyon hattı ve 18 kilometrelik içme suyu isale hattı yenileme çalışmalarıyla bölge sakinleri, uzun süredir bekledikleri temel hizmetlere kavuşmuş olacaklar.

Related Posts

Nagehan Alçı’dan Özgür Özel’e eleştiri: ‘Ateşle oynuyor’ dedi, yaşananların nedenine değinmedi

İktidara yakınlığıyla bilinen gazeteci yazar Nagehan Alçı, CHP’li belediyeleri hedef alan operasyonlar karşısında CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i eleştirdi. Özel’in üslubunu “fevkalade sert ve yanlış” bulduğunu belirten Alçı, “yeniden normalleşme” sürecine girilmesini istedi.

Hakkında Akın Gürlek soruşturması açılan Özgür Özel: Ne söylediysem altına imza atıyorum, hak etmediğimiz görüntüleri bize yaşatanı bin pişman ederim!

Hakkında Akın Gürlek soruşturması açılan Özgür Özel: Ne söylediysem altına imza atıyorum, hak etmediğimiz görüntüleri bize yaşatanı bin pişman ederim!

Kayseri’de acı olay: Satın aldığı kurbanlıkla evine dönerken can verdi

Kayseri’de satın aldığı kurbanlık küçükbaşın da içinde bulunduğu otomobiliyle sulama kanalına uçan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.

Ukrayna İHA’ları, Türk Havayolları’nı tedirgin etti: Uçakların rotaları değişti

Ukrayna savaşının Moskova hava sahasında yarattığı belirsizlik, Türk Hava Yolları’nı yeni rota arayışına yöneltti. Şirket, bazı uçuşlarını St. Petersburg’daki Pulkovo Havalimanı’na kaydırmak için Rus yetkililerle görüşüyor.

Ukrayna Başsavcılığı açıkladı; ülkede savaş nedeniyle 631 çocuğun öldü, 1975’ten fazla çocuk yaralandı

Ukrayna Başsavcılığı açıkladı; ülkede savaş nedeniyle 631 çocuğun öldü, 1975’ten fazla çocuk yaralandı

Trump: ABD cephaneliklerini rekor bir hızla dolduruyor

ABD lideri Trump, ülkenin hiçbir zaman orduyu kullanmak zorunda kalmayacağı umudunu dile getirdi.