Yolcu otobüsü kaza yaptı: Çok sayıda yaralı var

Kar Yağışıyla Kayganlaşan Yolda Meydana Gelen Kaza: 14 Kişi Yaralandı

Bayburt-Gümüşhane kara yolundaki Geçit köyü mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, Ali Osman Ulusoy’a ait 61 AU 083 plakalı yolcu otobüsü, kar yağışı nedeniyle istinat duvarına çarpıp durdu. Kaza sonucunda otobüsün camları kırılarak, içinde 5’i çocuk toplam 14 kişi yaralandı.

Olay yerine haber verilmesi üzerine sağlık ve jandarma ekipleri harekete geçerek yaralılara ilk yardım müdahalesinde bulunarak, Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne sevki gerçekleştirdi. Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi.

Kaza sonrasında hafif yaralarla atlattığı kaza diğer yolcular, başka bir otobüsle seyahatlerine devam ederken, Gümüşhane Valisi Aydın Baruş, hastanedeki yaralıları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Vali Baruş, yaralıların tedavilerinin hızlı bir şekilde tamamlanarak taburcu edileceğini vurguladı.

Related Posts

Dürzi planında üç hedef: Böl-parçala-yönet stratejisi

Suriye’yi ateş çemberine almak isteyen İsrail, Dürzi kartını sahaya sürdü. Ülkede istikrarsızlığı derinleştirmeye çalışan işgalci güç, bu kez Süveyde’de gerilimi bahane ederek başkent Şam’ı vurdu.

Hakan Fidan, Marco Rubio ile Suriye’yi konuştu

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio ile yaptığı telefon görüşmesinde Suriye’deki çatışmaları ve İsrail’in saldırılarını ele aldı.

Çeşme’de Şezlong Kavgası: Güvenlik Görevlisi Baltayla Öldürüldü

İzmir Çeşme’de şezlong tartışması kanlı bitti, güvenlik görevlisi baltalı saldırıda hayatını kaybetti.

Hasankeyf’te Gümrük Kaçağı Sigara Ele Geçirildi

Batman’ın Hasankeyf ilçesinde 600 paket gümrük kaçağı sigara ve 4 cep telefonu ele geçirildi.

Ayşe Tokyaz’ın katili Cemil Koç’tan mahkemede pes dedirten talep

İstanbul’da Ayşe Tokyaz’ı öldürüp cesedini valize koyan eski polis Cemil Koç, dini nikahlı eşi Ejegül Ovezova’nın 2 yıl önce 8. kattan düşerek hayatını kaybetmesiyle ilgili yargılandığı davada, mahkemeden pes dedirten talepte bulundu. Koç, “Psikolojim bozuk. Tahliyemi talep ediyorum.” derken, mahkeme isteği reddetti.

Madde kullandığı düşünülen taksicinin yaptığı pes dedirtti

İstanbul’da kimyasal madde içtiği öne sürülen bir taksi şoförü, seyir halindeyken yol ortasında bayıldı. Bir süre sonra ayılan sürücü, hiçbir müdahale beklemeden aracına binip olay yerinden uzaklaştı. Denetimsizlik ve ihmalkârlık tepkilere neden olurken, “Canımız kime emanet?” sorusu bir kez daha gündeme geldi.