Ömer Çelik’ten Bolu’daki yangın faciasına ilişkin açıklama

AKP Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, Adana’da Kadın Kolları Kongresine Katıldı

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Adana’da Çukurova Üniversitesi Kongre Merkezi’nde düzenlenen İl Kadın Kolları 7’nci Olağan Kongresi’ne katıldı.

Ömer Çelik, konuşmasında İl Kadın Kolları Başkanlığı’na seçilen Hacer Söylemez ve ekibine başarılar diledi. Ayrıca birlik ve beraberlik mesajları veren Çelik, Bolu’da yaşanan yangın faciasına da değindi. “Geçtiğimiz günlerde pek çok üzücü olay meydana geldi. Bolu’da yaşanan felakette hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum. Konya’daki bina çökmesi olayı da hepimizi derinden üzdü. Araştırmalar neticesinde sebepleri ve failleri bulunacak, şeffaf bir şekilde kamuoyu ile paylaşılacaktır” şeklinde konuştu.

”Kadınlarımız 15 Temmuz’da En Ön Saftaydı”

15 Temmuz darbe girişiminde, tankların üzerine yürüyen kadınların cesaretinden bahseden Çelik, “Darbecilere karşı direnenlerin ön saflarında kadınlarımız vardı. Türkiye’nin demokrasisinin güçlü olmasının temelinde kadınlarımızın cesareti vardı. Onlar, gelecek nesiller için mücadele ettiler” ifadelerini kullandı.

”Adanalı Anca Deli Gibi Sever”

Çelik, tribünde yer alan bir pankartı görüp, kadınları sahneye çağırdı. “Sahnedeki yazıyı görünce gülümsedim. Adana, sevgiyi deli gibi yaşayan bir şehir. Bizler siyasette kararlı olmayı Adana’nın kadınlarından öğrendik. Cumhurbaşkanımıza gönderilen bu mesaj, kongremizin hatıralarında yer edecek” dedi.

Related Posts

Akıllı Şehirlere Dijital Dönüşüm

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, 2030 stratejisiyle tüm illerde dijital ikizler ve akıllı birimler kurulacak.

Tekirdağ’da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Tutuklama

Polis, Tekirdağ’da düzenlenen operasyonda 600 gram sentetik uyuşturucu ve 50 gram kokain ele geçirdi.

Ece Seçkin, Mattia Ahmet için başlatılan oturma eylemine destek verdi

Kadıköy’de 24 Ocak’ta bıçaklanarak hayatını kaybeden 14 yaşındaki Mattia Ahmet Minguzzi’nin annesi Yasemin Minguzzi tarafından Bakırköy Özgürlük Meydanı’nda başlatılan oturma eylemi, kamuoyunun dikkatini çekmeye devam ediyor. Eylemin ikinci gününde meydana gelen şarkıcı Ece Seçkin, anne Minguzzi’nin kaleme aldığı metni kamuoyu önünde okuyarak destek verdi.

Geyve’deki Orman Yangını Kontrol Altına Alınmaya Çalışılıyor

Sakarya’nın Geyve ilçesindeki orman yangını Bilecik’e sıçradı. Ekipler ve yerel halk yangını söndürmek için mücadele ediyor.

Dağcılar Kıbrıs şehitlerini anmak için Erciyes’in zirvesine tırmandı

Dağcılar Kıbrıs şehitlerini anmak için Erciyes Dağı’nın zirvesine 51’inci kez tırmandı.

Resmi Gazete’de yayımlandı! TBMM resmen tatile girdi

TBMM’nin 21 Temmuz’dan itibaren 1 Ekim’e kadar tatile girmesi kararı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.