Otomobilde bulunan ameliyat malzemelerini çalan şüpheli yakalandı

Kayseri’de Ameliyat Malzemeleri Çalan Zanlı Yakalandı

Kayseri’de bir otomobilde bulunan ameliyat malzemelerini çalan zanlının, Talas Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alındığı bildirildi. Polis ekipleri, “Otodan hırsızlık” ve “Mala zarar verme” olayına yönelik başlattıkları çalışmada, hırsızlık olayının meydana geldiği bölge ve çevresinde kamera incelemesi yaparak zanlının izini sürdü.

Yaklaşık değeri 320 bin lira olan 710 ameliyat malzemesini çalan M.B. isimli zanlı, polis tarafından yakalanarak malzemeler sahibine teslim edildi. Zanlı hakkında adli işlem başlatıldı. (AA)


Günün Öne Çıkan Haberleri

Related Posts

Ukrayna Başsavcılığı açıkladı; ülkede savaş nedeniyle 631 çocuğun öldü, 1975’ten fazla çocuk yaralandı

Ukrayna Başsavcılığı açıkladı; ülkede savaş nedeniyle 631 çocuğun öldü, 1975’ten fazla çocuk yaralandı

Trump: ABD cephaneliklerini rekor bir hızla dolduruyor

ABD lideri Trump, ülkenin hiçbir zaman orduyu kullanmak zorunda kalmayacağı umudunu dile getirdi.

Brezilyalı uzman Rusya-Ukrayna müzakerelerini değerlendirdi: ‘Buradan barış çıkmayacak’

NATO’nun Rusya’yı tehdit olarak görmeye devam ettiğine dikkat çekene Cabral, Avrupalıların Rusya’yla savaşa girmek için silahlandığını belirtti.

Restorandaki tuvalet kavgasında kan aktı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde restoranın tuvaletindeki Y.K. (30) ile içeride birilerinin olup olmadığını kontrol etmek için kapıyı çalan E.K.G. (21) ve arkadaşı E.S. (21) arasında kavga çıktı. Kavgada E.K.G. ve E.S. bıçakla yaralanırken, Y.K. gözaltına alındı.

MİT Başkanı Kalın, Hamas Siyasi Büro Başkan Yardımcısı Hayve görüştü

MİT Başkanı Kalın, Hamas Siyasi Büro Başkan Yardımcısı Hayve görüştü

‘Bakan Tunç’un kardeşinin ByLock kaydı’ iddiası… İmamoğlu’nun avukatı Pehlivan’dan, Avukat Burak Bekiroğlu’nun tutuklanmasına tepki

Tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun avukatı Mehmet Pehlivan, “İftiraya uğrayan kişi Adalet Bakanı’nın kardeşi olunca, gözaltı ve tutuklama işlemlerini ivedilikle uygulayan yargı makamları; aynı isnat İmamoğlu’na yöneltildiğinde aynı refleksi göstermemekte, adeta hukuki duyarlılığını kaybetmektedir. Bu açık çifte standardın adı adalet olamaz” dedi.