Kamu kurumlarının ‘sahte sosyal’ hesaplarına dikkat!

Ankara’dan Sahte Sosyal Medya Hesapları Uyarısı

İletişim Başkanlığı, kamu kurumlarının adını kullanarak sahte sosyal medya hesapları açılmasına ilişkin önemli bir duyuru yaptı.

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi tarafından yapılan açıklamada, kamu kurumlarının isim ve logolarının sahte hesaplar aracılığıyla kullanılarak yapılan yanıltıcı paylaşımlara dikkat çekildi. Ayrıca, “Sosyal medya platformları tarafından onaylanmamış, resmi kaynaklar tarafından doğrulanmamış sahte hesaplara ve paylaşımlara itibar edilmemelidir” uyarısında bulunuldu.

Related Posts

Gazze’de son 24 saatte 8 kişi daha açlıktan hayatını kaybetti

Gazze’de 7 Ekim 2023’ten beri açlık ve yetersiz beslenme nedeniyle yaşamını yitirenlerin sayısı 115’i çocuk olmak üzere 289’a çıktı

Kızını evlendiren Saadettin Saran hüngür hüngür ağladı

Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Saadettin Saran’ın kızı Lal Saran, Tolga İrdem ile evlendi. Çiftin düğün töreni Assos’taki aile evinde yapılırken, kızını evlendiren Saadettin Saran duygusal anlar yaşayarak gözyaşlarını tutamadı.

Mimar Sinan’ın eserine büyük ihanet! Süleymaniye’ye ihanet

Kanuni Sultan Süleyman döneminden geriye kalan en görkemli yapılardan Süleymaniye Camii, son günlerde tarih hırsızlarının hedefinde. Vandallar, Mimar Sinan’ın eseri olan caminin mozaiklerini kırıp çalarken, camide güvenlik önlemi alınmaması tepkilere neden oldu.

Brown, Fenerbahçe’deki 2. golünü attı

Fenerbahçe’nin İngiliz futbolcusu Archie Brown, Kocaelispor karşısında attığı golle bu sezon Fenerbahçe formasıyla 2. kez gol sevinci yaşadı.

Yenilenmesi için getirilen yün yastıktan 7 Cumhuriyet altını çıktı

Kahramanmaraş’ta yenilenmesi için getirilen yastıktaki yünün içinden 7 adet Cumhuriyet altını çıktı.

Odatv derledi: Kim neden gözaltına alındı… Rap’in yer altı

Son dönemde rap dünyası soruşturmalarla gündeme geliyor. BLOK3 ismiyle bilinen Hakan Aydın’a yağma ve çeşitli suçlardan soruşturma açılırken Rapçi Çakal ikinci kez silahlı saldırıya uğradı. Lvbel C5, Massaka, Alizade, Heijan ve Sansar Salvo da geçmişte çeşitli suçlamalarla gözaltına alınmıştı.