Elazığ’da kar tipi etkisini sürdürüyor! Yolda mahsur kalan araçlar kurtarıldı

Elazığ’da Kar Yağışı Başladı ve Hazarbaba Kayak Merkezi Yolunda Mahsur Kalan Araçlar Kurtarıldı

Elazığ’da meteorolojinin uyarıda bulunduğu kar yağışı akşam saatlerinde etkisini gösterdi. Yüksek kesimlerde kar yağışıyla birlikte, Hazarbaba Kayak Merkezi yolunda mahsur kalan araçlar için kurtarma operasyonu düzenlendi.

Bazı araçların mahsur kaldığı haberinin alınmasının ardından, İl Özel İdaresi ekipleri olay yerine sevk edildi. Ekiplerin titiz çalışmaları sonucunda, mahsur kalan araçlar kurtarılıp Sivrice ilçesine güvenli bir şekilde ulaştırıldı.

Elazığ Valiliği, kar yağışının yarattığı olumsuz koşullara karşı sürücülerin dikkatli olmaları ve gerekli tedbirleri almaları konusunda uyarıda bulundu. Meteorolojik verilere göre, kar yağışının önümüzdeki günlerde de devam etmesi bekleniyor. Sürücülerin bu durumu göz önünde bulundurarak seyahat planlarını güncellemeleri önem taşıyor.

Related Posts

Ahmet Türk’ten dikkat çeken kayyum çıkışı

Yerine kayyum atanarak görevinden uzaklaştırılan Mardin Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Ahmet Türk, Terörsüz Türkiye sürecinden sonra görevine iade edilip edilmeyeceği sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi

Tunç Soyer’in tutukluluğuna itiraz

Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in tutukluluğuna itiraz edildi.

Ank-Ar Araştırma: İmamoğlu, Erdoğan’ın 15 puan üzerinde oy alıyor

Ank-Ar Araştırma: İmamoğlu, Erdoğan’ın 15 puan üzerinde oy alıyor

Trump bakır ithalatına yüzde 50 tarife uygulanacağını açıkladı

ABD Başkanı Donald Trump, 1 Ağustos’tan itibaren bakır ithalatına yüzde 50 gümrük vergisi uygulanacağını açıkladı.

Kütahya’da orman yangını: Havadan ve karadan müdahale sürüyor

Kütahya’da ormanlık alanda yangın çıktı. Ekiplerin yangına havadan ve karadan müdahalesi sürüyor.

Aydın’da iş yerine kurşun yağdıran şüpheli tutuklandı

Aydın’da bir iş yerine silahla ateş açan şüpheli tutuklandı.