574 yıllık caminin ses sisteminde kullanılan amfi çalındı

Bursa’da 574 Yıllık Tarihi Camiden Amfi Çalındı, Polis İşte Böyle Yakalayacak!

Bursa’da, tarihi bir camide meydana gelen olayda, 574 yıllık caminin ses sisteminden kullanılan amfi çalındı. Polis ekipleri, şüpheliyi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Olay, Osmangazi ilçesi Reyhan Mahallesi’nde bulunan 1451 yılında inşa edilen Zafranlık Camisi’nde gerçekleşti. Şüphelinin, camiye öğle namazı vaktinde cemaatle birlikte girdiği ve namaz sonrasında içeride kalarak ses sisteminde kullanılan amfiyi aldığı belirtiliyor.

İmamın ses sistemi ayarlarını kontrol etmek için dolabı açtığında amfinin kayıp olduğunu fark etmesiyle olay ortaya çıktı. İhbar üzerine camiye gelen polis ekipleri, şüpheliyi aramak için çalışmalara başladı.

Günün diğer önemli haberlerine göz atmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Related Posts

Erdoğan imzaladı, 4 üniversitede 14 fakülte ve enstitü kapatıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla 4 üniversitede 14 fakülte ve enstitü kapatıldı. Karar Resmi Gazete’de de yayımlandı.

Ahmet Türk’ten dikkat çeken kayyum çıkışı

Yerine kayyum atanarak görevinden uzaklaştırılan Mardin Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Ahmet Türk, Terörsüz Türkiye sürecinden sonra görevine iade edilip edilmeyeceği sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi

Tunç Soyer’in tutukluluğuna itiraz

Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in tutukluluğuna itiraz edildi.

Ank-Ar Araştırma: İmamoğlu, Erdoğan’ın 15 puan üzerinde oy alıyor

Ank-Ar Araştırma: İmamoğlu, Erdoğan’ın 15 puan üzerinde oy alıyor

Trump bakır ithalatına yüzde 50 tarife uygulanacağını açıkladı

ABD Başkanı Donald Trump, 1 Ağustos’tan itibaren bakır ithalatına yüzde 50 gümrük vergisi uygulanacağını açıkladı.

Kütahya’da orman yangını: Havadan ve karadan müdahale sürüyor

Kütahya’da ormanlık alanda yangın çıktı. Ekiplerin yangına havadan ve karadan müdahalesi sürüyor.